Téma: Chystá se hromada seriálů na motivy filmů. Které jsou v plánu?

Máme z čeho vybírat.

Nejdříve si ujasněme jednu věc, seriály inspirované filmy nejsou často zrovna excelentní, ale naštěstí existuje i pár výjimek a optimisticky budeme doufat, že to bude platit i pro (alespoň některé) seriály, které se chystají. Jaké to vlastně jsou? Už je jich tolik, že se v nich člověk ztrácí.

Cruel Intentions




Stanice: NBC
Originál: Velmi nebezpečná známosti (1999)
Kdy se dočkáme: ???

O čem to bude: Jde o pokračování filmu, které se zaměří na dospívajícího syna postav z původního filmu (Sebastiana Valmonta a Annette Hargrove) Bashe Cayseho (Taylor John Smith). Aktuálně to vypadá, že by se mohla vrátit Sarah Michelle Gellar jako Katheryn Merteuil, naopak role Annette byla přeobsazena, Reese Witherspoon nahradí Kate Levering.

The Exorcist




Stanice: FOX
Originál: Vymítač ďábla (1973)
Kdy se dočkáme: 23. září 2016

O čem to bude: Seriálová podoba klasické hororové knihy/filmu, převypráví příběh rodiny, která se musí potýkat s démonickým posednutím dcery. Seriál je popisován hlavně jako psychologický thriller, ne jako čistokrevný horor, takže těžko říct, zda uvidíme otáčení hlavy o 360 stupňů a masturbování s krucifixem.

Taken


Stanice: NBC
Originál: 96 hodin (2008)
Kdy se dočkáme: V mezisezóně (počátek roku 2017)

O čem to bude: Prequel k filmové sérii o tatíkovi, kterého není radno naštvat. Clive Standen (Vikings) ztvární mladého Bryana Millse, kterého původně hrál Liam Neeson a zjistíme, jak se tak efektivně (a efektně) naučil likvidovat nepřátele.

Lethal Weapon




Stanice: FOX
Originál: Smrtonosná zbraň (1987)
Kdy se dočkáme: 21. září 2016

O čem to bude: Půjde o novou verzi klasické série akčních filmů o dvou velmi rozdílných policistech. Jeden je divoký, lehce psychický labilní Martin Riggs, druhý je umírněný otec od rodiny, těsně před důchodem, Roger Murtaugh. Ústřední postavy si zahrají Clayne Crawford a Damon Wayans.


Training Day




Stanice: CBS
Originál: Training Day (2001)
Kdy se dočkáme: ???

O čem to bude: Seriál bude zasazen do doby zhruba 15 let po filmu s tím, že zápletka bude podobná. V centru dění budou dva policisté, protřelý a morálně lehce zkažený veterán a naivní mladík, který ještě neví, jak to chodí. Na seriálu bude spolupracovat i Antoine Fuqua, který režíroval film. S nabídkou role byl osloven i Ethan Hawke z filmové předlohy, ale prý odmítl jakékoliv větší zapojení (což nevylučuje cameo).

Time After Time




Stanice: ABC
Originál: Čas po čase (1979)
Kdy se dočkáme: ???

O čem to bude: Seriál inspirovaný knihou a filmem bude sledovat osudy mladého H. G. Wellse (Freddie Stroma), který bude cestovat napříč časem a díky tomu prožije různá dobrodružství. Tvůrcem seriálu je Kevin Williamson, který pracoval například na Dawsonově světě, ale také je scenáristou filmů Vřískot.

Frequency




Stanice: The CW
Originál: Frekvence (2000)
Kdy se dočkáme: 5. října 2016

O čem to bude: Není zatím jasné, zda bude mít seriál přímou návaznost na film, ale zřejmě ne. Děj se zaměří na policistku Raimy Sullivan (Peyton List). Ta zjistí, že skrze rádio může komunikovat se svým mrtvým otcem. Tvůrcem seriálu je Jeremy Carver, který má na kontě například Lovce duchů.

Jaký seriál vás zatím zaujal?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat