Pump: Arnold Schwarzenegger chystá seriál o kulturistice

Co se o něm ví?

Když se řekne kulturistika, asi vás jako jedno z prvních jmen napadne Arnold Schwarzenegger. Jde jednoduše o legendu posilování, ze které i dekády poté, co ukončila svou profesionální sportovní kariéru, učurává hromada lidí.

A není tak lepšího kandidáta, který by zaštítil chystaný seriál o kulturistice nazvaný jasně a stručně Pump. Pokud jde o námět, tak by se měl inspirovat u mládí Arnieho, které strávil na proslulé Venice Beach, která je modlou mnoha fandů posilování.

Seriál už je v přípravách od roku 2013, kdy měl vzniknout pro stanici Showtime, následně se přesunul na Hulu, ale to také nevyšlo. Aktuálně podepsal Arnold a spolutvůrce seriálu Michael Konyves, smlouvu s CBS Television Studios.

Automaticky by tak člověka napadlo, že osmidílný projekt vznikne pro stanici CBS, ale je na místě upozornit, že CBS Corporation spoluvlastní i stanici The CW a kromě toho připravují seriály pro Starz, USA, A&E a několik dalších televizí. Není tak jisté, kam Pump zamíří.

Arnie k seriálu dodal:

"Sedmdesátá léta byla barvitým obdobím plným změn nejen pro mě, ale pro celou zemi. Těším se na to, až tuhle barevnost přivedu lidem do obývacích pokojů společně s fantastickými, propracovanými postavami a mnohovrstevnatým příběhem ´Pump´." 

Zajímal by vás podobný seriál?

Zdroj: Deadline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat