Hra o trůny: Proč se těšit na devátou a desátou epizodu? A jak budou dlouhé?

Finále šesté řady se blíží. POZOR, SPOILERY!!!

Do konce šesté série Game of Thrones zbývají už jen tři epizody (uteklo to jako voda, co?).  A přestože nepochybuji o tom, že osmá, nazvaná No One bude určitě hodně zajímavá, nemůžu se dočkat předposledního a finálního dílu.

Proč? Aktuálně se objevila jejich jména a ta znějí hodně zajímavě. Devátý díl se bude jmenovat The Battle of Bastards a je asi jasné, o kterých "bastardech" se tu mluví. Schyluje se k tomu už delší dobu a očividně se dočkáme v deváté epizodě. Řeč je samozřejmě o střetu Jona Snowa (Kit Harington) a Ramsaye Boltona (Iwan Rheon).

SOUVISEJÍCÍ: PROČ BYLO ÚDĚSNÉ NATÁČET ZATÍM NEJVĚTŠÍ BITEVNÍ SCÉNU Z GAME OF THRONES?

Už před premiérou šesté řady nám byla slibována epická bitva a dá se tušit, že právě v tomto dílu, který se bude vysílat 19. června, by k ní mělo dojít. A jelikož bylo řečeno, že půjde o hodně epickou válečnou vřavu, máme se (bez ironie) na co těšit. Kromě toho jsme se dozvěděli, že stopáž bude kulatých 60 minut.

Finále šesté řady pak bude pojmenováno The Winds of Winter (asi netřeba připomínat, že jde o totožný název, který nese dlouho očekávaná šestá kniha ze série Píseň ledu a ohně), odvysíláno bude 26. června a potrvá lahodných 69 minut.

Oba díly bude režírovat Miguel Sapochnik, který stojí za ceněným osmým dílem páté řady Hardhome.

Aktuálně nejsou k dispozici oficiální zápletky daných dílů, ale i bez nich se dá tušit, že bude o co stát.

Osmý díl poběží v neděli.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

1 komentářů:

  1. Hardhome je OSMÝ díl páté série. Těším se. Po těch dvou atmosféru navozujících dílech bychom si to zasloužili.

    OdpovědětVymazat