Živí mrtví: Byl to nejbolestnější rok, říká o odchodu tvůrce seriálu představitel Ricka

A co si o vyhazovu Franka Darabonta myslí Norman Reedus?

Za seriálovou verzi The Walking Dead vděčíme Franku Darabontovi. To je muž, který stál za myšlenkou dát komiksu hranou podobu. Ale jak asi víte, Darabont se na Živých mrtvých už dál nepodílí.

Nepohodl se se zástupci stanice AMC a nakonec to vyústilo v jeho odchod. Lépe řečeno byl vyhozen. A teď se představitel Ricka Grimese Andrew Lincoln rozhodl vyjádřit k tomu, jaký z toho měl pocit:

"Byl to nejbolestnější rok v mé kariéře."

Vcelku stručné vyjádření, ale i z něj se dá vyčíst, že byl Andrew hodně zaskočený. A není se čemu divit, Frank byl hercům hodně nápomocný.

Na Darabonta v dobrém vzpomíná i Norman Reedus (Daryl Dixon):

"Pamatuji si, že se vrátil a režíroval část epizody, kde jsem se objevil a zachránil IronEea (IronE Singleton, představitel T-Doga, pozn. redakce) na dálnici a bylo to poprvé, co jsem zažil režii Franka a byl jsem opravdu nadšený. Vždy jsem se snažil vypadat v seriálu špinavě, ale maskér mi řekl, ´To už je dost špíny.´ Ale Frank na to, ´Ještě víc špíny.´ a já reagoval, ´Já toho chlapa miluju.´ Je k*rva skvělej a já bych si přál, abych s ním strávil víc času, abych byl upřímný." 

Vztahy mezi AMC a Darabontem jsou stále dost napjaté, takže se herci těžko dočkají jeho návratu. A jen tak mezi námi, se stanicí se asi nespolupracuje úplně lehce, za šest let na seriál dohlíželo už několik osob, lidově řečeno se showrunneři střídají jako ponožky. Proslýchá se, že AMC má často dost svérázné požadavky.

Ale důležité je, aby se podobné zákulisní spory neodrazily na kvalitě seriálů. A zatím to tak nevypadá.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat