Proč se nedočkáme další řady skvělého seriálu Community?

Tvůrce seriálu Dan Harmon zná důvod.

Po pěti řadách se seriál Community/Zpátky do školy přesunul z NBC na Yahoo, respektive na jeho stremovací odnož. Ale vypadá to, že šestá řada byla opravdu poslední. Zatím nebyl oznámen důvod, ale duchovní otec projektu Dan Harmon se domnívá, že ho zná. 

Věří, že je jím odchod jedné ze šéfek Yahoo Kathy Savitt. Harmon tvrdí že bez ní prostě nemá seriál šanci na další existenci a současně předpokládá, že to bylo právě on, kdo může za to, že opustila Yahoo:

"Když jsem o tom četl, tak jsem samozřejmě jako narcis a sebenenávidějící se osoba obvinil sám sebe. Vím o jedné věci, kterou udělala a myslím, že za ni byla vyhozena - přijala mě. To trošku podrývá optimismus - nevím, jak to říct lépe. Vypadá to dost bezútěšně, protože předtím, než odešla, byla osobou, která mohla zvednout telefon a říct, ´Zařídíme, aby vzniklo další Community,´ a ona je důvodem, že k tomu došlo."

Prostě a jednoduše, bez podpory Savitt je velmi nepravděpodobné, že na Yahoo Stream uvidíme další řadu. A těžko předpokládat, že se jí dočkáme někde jinde. Už uzavřít dohodou s Yahoo byl docela zdlouhavý a náročný proces, navíc Harmon zkoušel i jiné stanice a streamovací služby a žádná nejevila větší zájem. 

A co film? Jistě vám nemusím připomínat oblíbenou frázi ze seriálu "šest řad a film". Harmon k tomu řekl:

"Může se stát cokoliv. I dohoda s Yahoo dokazuje, že žijeme v nějaké podivné Valhalle, kde nevíte, co se stane."

To tedy nezní jako "ano" a osobně jsem v tomto případě dost pesimistický, divil bych se, kdybychom se filmu dočkali, ale třeba se pletu a v tomto případě by mi to vůbec nevadilo. 

Je vám líto, že Community pravděpodobně definitivně skončilo? 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat