Eternals: Film dostává extrémně špatná hodnocení, protože je v něm homosexuální pár. A jedna z hvězd si z toho udělala legraci


 Nová marvelovka čelí review-bombingu.

Bohužel se nám z toho stává (nedobrý) zvyk, někteří lidé skrze servery jako IMDb hodnotí filmy a seriály ne podle jejich kvality, ale proto, že se jim nelíbí např. názory tvůrců. A týká se to i nejnovější marvelovky Eternals, která právě filmové a seriálové databázi IMDb čelí takzvanému review-bombingu (dostává nízké hodnocení jako "trest", který má odradit lidi od návštěvy kina) a to z důvodu toho, že ve filmu je homosexuální superhrdina Phastos (Brian Tyree Henry), který žije se svým partnerem a dětmi.

Podle všeho z toho není děláno velké halo, je to bráno jako běžná věc, ale i jen to, že v Eternals je gay aspekt očividně nemohou někteří lidé přenést přes srdce a přestože film ještě neviděli (ve standardní distribuci bude až za pár dnů), dostala od nich marvelovka hodnocení jednu hvězdičku (z deseti), což je nejhorší hodnocení, které lze na IMDb udělit.

Na to představitel dalšího z Eternalů Kinga Kumail Nanjiani zareagoval s humorem sobě vlastním a na Twitteru napsal: "Zdá se, že jsme naštvali správné lidi," ale tweet zanedlouho zmizel (dá se tušit, že šéfům od Disneyho a Marvelu to asi nevonělo), ovšem má recht, podle všeho nejsou Eternals žádnou přehnanou sociální agitkou, takže hodnotit film špatně jen proto, že je v něm homosexuální pár prostě do 21. století nepatří.

Zdroj: CBR, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat