Shang-Chi: Diváci jsou zklamaní, na novou marvelovku se jim nechce do kina, raději by se podívali doma


 Dali to hlasitě vědět na internetu.

Black Widow (2021) byla po dlouhém váhání uvedena jak v kinech, tak ve stejný den za poplatek téměř třicet dolarů na streamovací službě Disney+. Sice není jasné, kolik peněz to společnosti Disney vyneslo, ale co jasné je je to, že to způsobilo problémy, protože představitelka Black Widow Scarlett Johansson zažalovala firmu Disney za uvedení filmu na streamovací službě. 

SOUVISEJÍCÍ: JE TO PROMYŠLENÁ SNAHA VYTŘÍSKAT VÍC PENĚZ, MYSLÍ  SI O ŽALOBĚ NA DISNEYHO PRÁVNÍK

Není tak asi překvapením, že bylo oznámeno, že další letošní marvelovka Shang-Chi a legenda o deseti prstenech bude mít premiéru pouze v kinech. 

Ovšem, spousta lidí dala v online vodách vědět, že jim tohle rozhodnutí úplně nevoní. A není asi divu, zdá se, že pandemie Covid-19 v USA opět nabírá na síle a spousta lidí prostě nechce být zavřená v kinech s dalšími stovkami diváků. Mnozí lidé tak prohlásili, že si raději počkají na uvedení na Disney+, přestože to zabere týdny a týdny.

Je tak otázkou, jestli je tahle hlasitá skupina natolik velká, aby to tržby z kin ovlivnilo, nebo bude film úspěšný tak jako tak. To se dozvíme 2. 9. 2021, tedy, pokud Disney projekt neposune, což by s ohledem na pandemickou situaci v USA nebylo překvapením.

Zdroj: CB, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat