Vztah Lokiho a Sylvie je incestem, myslí si někteří lidé. Co na to režisérka?


 A šlo o skutečné emoce, nebo jen trik ze strany Sylvie? POZOR, SPOILERY!!!

V první řadě seriálu Loki jsme poznali více verzí Lokiho, včetně Sylvie (Sophie Di Martino), se kterou si "hlavní" Loki (Tom Hiddleston) vytvořil silné pouto a ve finální epizodě se dokonce políbili. A byť si někteří myslí, že to byl ze strany Sylvie trik, aby měla prostor pro teleportování Lokiho zpět do TVA, tak podle režisérky Kate Herron byly emoce skutečné. Což je ale trochu zvláštní, protože jde o dvě verze stejné postavy a někteří mají dojem, že to zavání incestem. Co na to Kate?

SOUVISEJÍCÍ: MARVEL PŘEDSTAVÍ MNOHEM VÍCE LBTGQ+ POSTAV

"Já si to vykládám tak, že jsou oba sice Lokiové, ale nejsou stejnou osobou. Nevidím to tak, že by měli být bratrem a sestrou. Mají naprosto odlišné příběhy... a myslím si, že je to pro její postavu nesmírně důležité. Svým způsobem mají stejnou roli, pokud jde o vesmír a osud, ale nedělají stejná rozhodnutí. [Seriál] se zaměřuje na to, abyste se na sebe podívali a zeptali se 'Díky čemu jsme tím, kým jsme?' Tím chci říct, podívejte se na všechny verze Lokiho v seriálu, jsou naprosto odlišné. Je tu něco krásné na romantickém vztahu se Sylvií, ale [Lokiové] nejsou zaměnitelní."

Podle režisérky tedy nejde o sebelásku nebo incest, což je úleva, protože to by se hodilo spíše do Hry o trůny. Jak asi víte, druhá řada Lokiho už byla schválena, ale zatím není jasné, kdy bude mít premiéru.

Zdroj: Polygon, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat