Black Widow: Šéf Marvelu chce, aby se vrátil Red Guardian a bojoval s Kapitánem Amerikou. A jaká scéna je jeho oblíbená?

Kevin Feige se rozpovídal o nejnovější marvelovce.

Nedávno se konečně do kin a současně na streamovací službu Disney+ dostala marvelovka Black Widow (2021), ve které se představilo několik nových postav a mezi nimi i první sovětský supervoják Alexei Shostakov alias Red Guardian (David Harbour). 

SOUVISEJÍCÍ: MARVEL NEPROZRADIL ANI SCENÁRISTOVI BLACK WIDOW, CO ZNAMENÁ POTITULKOVÁ SCÉNA VE FILMU

A zatím není jasné, jestli ho znovu uvidíme. Pokud jde ale o kreativního prezidenta Marvelu Kevina Feigeho, tak ten je všemi deseti pro jeho návrat:

"Také to chci [aby se vrátil]." 

Kromě toho Kevin dodal, že by chtěl vidět souboj nového Kapitána Ameriky (Anthony Mackie) a právě Red Guardiana. A pokud něco takového chce šéf Marvelu, je tu slušná pravděpodobnost, že se toho dočkáme. 

Feige by ale rád svědkem návratu i další postavy představené v Black Widow a to soukromého dodavatele, který pomáhal hlavním hrdinkám Ricka Masona (O.T. Fagbenle). Kevin poznamenal, že herce zbožňují a doufají, že se vrátí. 

Plus hlava Marvelu odpověděla na to, která scéna z filmu je jeho oblíbená. Je to večeře, kdy se znovu po letech sešla celá "rodina" Natashy (Scarlett Johansson), což bylo nejen emotivní, ale také vtipné. Podle Feigeho šlo o "srdce filmu".

 

Zdroj: Twitter, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat