Falcon & Winter Soldier: Nový Kapitán Amerika nebude žádný skautít, bude drsnější, naznačil jeho představitel


Herec promluvil o nové postavě. POZOR, MÍRNÉ SPOILERY!!!

V minulém týdnu měl premiéru druhý původní marvelovský seriál pro streamovací službu Disney+ Falcon & Winter Soldier a podle reakcí jde o hodně povedený projekt, který přišel i s pár překvapeními. Například představil nového Kapitán Ameriku v podání Wyatta Russella

Dobře, pokud sledujete dění kolem seriálu, tak vás to asi nepřekvapilo, ale pro některé diváky to jistě bylo nečekané. John Walker alias nový Kapitán Amerika byl vybrán americkou vládou, která chtěla nového superhrdinu, kterého bude mít pod kontrolou a tak je jasné, že to John nebude míst snadné. Což potvrzuje i jeho představitel Wyatt:

"Nemyslím si, že v MCU (Marvelovské filmové universum, pozn. redakce) je větší množství postav, které mají podobné dilema, pokud jde o to, aby se pokusil nastoupit do role morálního světového superhrdiny. Byla mu svěřena role Kapitána Ameriky a dělá to svým způsobem a chce to dělat správně. Ale jeho způsob je velmi specifický, naučil se ho během toho, kdy byl v podstatě trénován jako lovec lidí. Tím chci říct, to je to, čím mariňáci jsou. Není to Steve Rogers, nejsou stejní. Už to nejsou skauti. Jsou drsnější."

Podle všeho John nebude mít podobné schopnosti jako Steve, nebude mu podáno sérum supervojáka, ale nebylo řečeno, jestli nebude mít odlišné nadlidské talenty, nebo půjde "jen" o skvěle trénovaného vojáka. 

To se dozvíme v dalších dílech, kdy ten následující bude mít premiéru 26. 2. 2021.

Zdroj: USA Today, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat