V brutální scéně vraždí Darkseid Amazonky a herečka z Ant-Mana hodlá udělat ze své postavy nejlepší superhrdinku

 

Komiksové střípky.

Fandové stále čekají na další upoutávky na Snyderovu Justice League a bylo oznámeno, že se nového traileru dočkáme 14. 2. 2021 (samotného filmu pak 18. 3. 2021), ale třeba vám čekání zkrátí černobílá scéna, ve které padouch Darkseid bojuje s Amazonkami a zrovna je nešetří (ale ani ony jeho).

Bohužel Zack Snyder zveřejnil scénu jako záběr na monitoru, takže se člověk musí hodně snažit, aby rozpoznal, co se děje, ale když se mu to povede, stojí to za to.

Ve filmu Ant-Man and the Wasp: Quantumania převezme roli dcery Ant-Mana Cassie Lang herečka Kathryn Newton a ta rozhodně nemá s postavou malé plány:

"Celý můj život jsem si chtěla zahrát v marvelovském filmu. Ale bylo to hlavně proto, že jsem velká fanynka. Pokaždé, když některý z nich vyšel, šla jsem na něj s mým tatínkem. To byla naše společná věc a milovali jsme to. Byla to naše zkušenost, jen má a mého tatínka, chodit na tyhle filmy. Ale nevěděla jsem, kým bych chtěla být. Nebo jestli jím budu vůbec moci být. Vše, co řeknu je to, že jsem nadšená, že jsem součástí marvelovského universa. Je to splněný sen a udělám vše, co budu moci, abych byla nejlepší superhrdinkou všech dob."

To ale asi nebude snadné, konkurence je veliká. Jek si Kathryn povede, to se dozvíme zřejmě někde v roce 2022.

Zdroj: ET, Warner Bros./DC Entertainment (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat