Hračky "potvrdily" účast dvou záporáků v marvelovce Eternals a Marvel chce představit hranou podobu legendárního siláka

Komiksové střípky.


Je poměrně běžné, že oficiální hračky k určitému filmu prozradí zajímavé detaily. Ne vždy hračky přesně odpovídají tomu, co v kinech vidíme, ale mnohdy ano. Proto je na místě zmínit, že v případě kolekce figurek od Funko Pops k marvelovce Eternals se objevily dvě hračky, které rozhodně vyvolají zvědavost. Konkrétně jde o Arishema a Kroa. 

V obou případech jde o komiksové padouchy, Arishem je členem národa Celestiánů, kteří stojí za stvořením Eternals. Arishem je označován jako Soudce a rozhoduje o tom, která civilizace bude existovat, a které zanikne. V některých komiksových příbězích není ztvárněn jako záporná postava, ale většinou jde o padoucha. 

To platí i pro Kroa, což je člen národa Deviants, který taktéž stvořili Celestiáni. Kro je vynikající taktik a stratég a je mu více než 20 000 let. A přestože je Kro častým protivníkem Eternals, určitou dobu byl ve vztahu s jejich členkou Thenou (Angelina Jolie), se kterou má dokonce dvě děti. 

O tom, že uvidíme Arishema i Kroa se mluvilo už v minulosti a zřejmě tomu tak skutečně bude, protože by bylo zvláštní, pokud by byli součástí oficiální kolekce figurek k filmu, ve kterém by k vidění nebyli. 

Možná bude představen Herkules

Když už je řeč o postavách, o kterých se spekuluje, že budou v dohledné době představeny v marvelovkách, tak je mezi nimi i Herkules, tedy superhrdina inspirovaný řeckou mytologií. O tom, že by se mohl v hrané podobě objevit v některém z marvelovských projektů se mluví už delší dobu a zdá se, že by k tomu konečně mohlo dojít. Minimálně podle stránek Cinema Spot, které tvrdí, že to bude v "blízké budoucnosti", ale nebyl prozrazen projekt, ve kterém by k tomu mělo dojít. Jestli to bude v seriálu nebo filmu, to není jasné, nicméně by nebylo překvapením, pokud by to bylo právě v marvelovce Eternals, ve které se podíváme do hluboké minulosti. 

Premiéra Eternals se odehraje v 11. 2. 2021.
Zdroj: Reddit, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat