Až nyní objevili fandové odkaz na Kapitána Ameriku a Wolverina v Neuvěřitelném Hulkovi. A role Johna Ceny v The Suicide Squad bude opravdu něco

Komiksové střípky.

Od premiéry Neuvěřitelného Hulka, tedy druhého filmu z Marvelovského filmového universa, uběhlo už 12 let a stejně se stále dostávají na veřejnost maličkosti z filmu, kterých si všimnou opravdu jen ti nejpozornější. Aktuálně je to malý ale fajn odkaz na Kapitán Ameriku a Wolverina. 

Uživatel Reddditu JoJosapiens popsal, o co vlastně jde:

"V Neuvěřitelném Hulkovi (2008) mělo sérum super vojáka, které bylo podánu Emilu Blonsky, v popisku uvedeno, že bylo vyvinuto 'doktorem Reinsteinem.' V marvelovských komiksech je Reinstein kódové označení, které používá doktor Abraham Erskine (ve filmu Captain America: První Avenger ho ztvárnil Stanley Tucci, pozn. redakce), jehož sérům změnilo Stevea Rogerse v Kapitána Ameriku."

A aby toho nebylo málo, tak na štítku je uvedeno také to, že jde o součást programu Weapon Plus, z jehož jedné varianty (Weapon X) vzešel Wolverine. 

Jsou to samozřejmě drobnosti, které mají potěšit hlavně oddané fanoušky, ale je prostě fajn, že jsou tvůrci takhle hraví. 

Režisér slibuje, že role Johna Ceny bude něco


Ve filmu The Suicide Squad režiséra a scenáristy Jamese Gunna uvidíme také bývalého wrestlera Johna Cenu. V jeho případě nevím, koho ztvární a tak jeden z fandů přišel s pár návrhy, na což mu James odepsal:

"Je trochu pozdě na doporučení s ohledem na to, že jsme skončili s natáčením v únoru, ale i tak díky & budete u vytržení, jak skvělý je John Cena v The Suicide Squad jako postava, kterou hraje."

Čemuž se dá věřit, protože to byl právě Gunn, kdo dal hereckou příležitost jinému wrestlerovi a to Daveu Bautistovi v roli Draxe a ukázalo se, že to byl skvělý krok. 

The Suicide Squad má premiéru naplánovanou na 5. 8. 2020.

Zdroj: Twitter, Universal/Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat