Pusťte si zábavnou vystřiženou scénu z Iron Mana 2 a Mark Ruffalo se bál přijmout roli Hulka

Komiksové střípky.

V poslední době se intenzivně mluví i prvním filmu Iron Man (2008), protože oslavil 12. narozeniny, ale teď se začalo řešit i pokračování nazvané jednoduše Iron Man 2 (2010) a to kvůli vystřižené scéně, která fandům připomněla, jak skvělou dvojkou byli Pepper Potts (Gwyneth Paltrow) a Tony Stark (Robert Downey Jr.). Je škoda, že se tenhle moment nakonec do filmu nedostal, ale naštěstí je k dispozici online, takže o něj úplně ochuzeni nejsme. 

V Marvelovském filmovém universu původně Hulka ztvárňoval Edward Norton, ale ten se úplně nepohodl s Marvelem, takže ho nahradil Mark Ruffalo. Ten ale nejdříve váhal, zda má nabídku na roli přijmout: 

"Byl jsem vyděšený. Nevěděl jsem, čím mohu obohatit něco, o čemž jsem si myslel, že už bylo uděláno skvěle předtím. Do té doby jsem dělal hlavně nezávislé filmy. Reagoval jsme ve stylu, 'Nevím, jestli jsem pro to ta správná osoba.' A Joss Whedon (režisér Avengers, pozn. redakce) na to řekl: 'Ano, jsi ty správná osoba.' A poté jsem měl hovor od Downeyho... a ten mi ironmanovským stylem jednoduše řekl, 'Ruffalo, pojď do toho. To dáme." A já na to, 'No hádám, že to musím udělat."

Jak víme, udělal a dopadlo to skvěle. Zatím sice není jasné, zda se Hulk dočká další vlastní sólovky, ale mluví se o tom, že by měl být k vidění v seriálu She-Hulk na Disney+.

Zdroj: The Tonight Show with Jimmy Fallon, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat