Komiks prozradil, kdo je silnější než Captain Marvel

Možná uhádnete.

Captain Marvel je velmi mocná postava. A nemluvíme jen o schopnostech, ale také o fyzické síle. V komiksovém a seriálovém světě nám bylo ukázáno, že si dokáže poradit například s Hulkem nebo Thorem, což nejsou žádná ořezávátka.

Hodně se tak diskutuje o tom, jak silná tedy vlastně Captain Marvel je. Odpověděl na to komiks Captain Marvel. V něm byla Captain Marvel donucena porazit své kolegy z týmu Avengers záporákem jménem Vox Supreme. Bez problém odrovnala například Thora nebo Iron Mana, ale nakonec se našel někdo, kdo ji porazil, respektive může porazit.

Nebyl to Hulk, ale jeho sestřenice She-Hulk, u které bylo fandům komiksu ukázáno, že pokud jde o fyzickou sílu, tak rozzuřená She-Hulk představuje pro Captain Marvel příliš velké sousto. Ovšem, to neznamená, že nakonec She-Hulk zvítězí. V ochutnávce z patnáctého dílu komiksu Captain Marvel bylo ukázáno, že je She-Hulk silnější, ale samozřejmě se může stát, že ji Captain Marvel dokáže porazit jinak, než jen s použitím síly.

Kdo zvítězí, to se fandové dozví brzy, v USA bude komiks zveřejněn dnes. Mimochodem, je klidně možné, že se dámy utkají i v hrané podobě. Captain Marvel už byla divákům představena a She-Hulk se dočká seriálu na Disney+.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat