Jak herec z chystané marvelovky reaguje na to, že ho někteří nazývají šeredou? A Ledové království 2 porazilo Spider-Mana

Komiksové střípky.

Jednou z mnoha chystaných marvelovek je i projekt nazvaný Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. V něm se hlavní role Shang-Chiho ujme herec Simu Liu. To sice není úplně typický krasavec, ale rozhodně to není žádný šereda. Ovšem z nějakého důvodu se docela často řeší jeho vzhled.

Simu Liu
Někteří lidé se s tím vůbec nepářou a rovnou o něm píší nemilé statusy jakým je například tweet od uživatelky, která si říká Noora Amalie Sætre:

"Jen počkejte na to, až si všichni uvědomíte, že je Simu Liu šeredný.

Žádám vás, abyste měli nějaké standardy."

Ovšem, Simu si s tím hlavu příliš neláme a reagoval:

"Snažím se být oním člověkem, který se na sebe musí každý den dívat do zrcadla. *zděšení*"

Simu je očividně na trolly připraven a to je jen a jen dobře, dnes je jich bohužel plno.

Premiéra filmu je naplánována na 11. 2. 2021.

Spider-Man ledovému náporu neodolal

Film Spider-Man: Daleko od domova (2019) se stal nejúspěšnějším filmem od Sony a třetím nejúspěšnějším filmem roku 2019, když utržil 1,13 miliardy dolarů celosvětově. Ale z tohoto úspěchu se neradoval dlouho.

Jak se dalo čekat, tak očekávaný animák Ledové království 2 (2019) pořádně zabojoval a tak aktuálně sebral Spider-Manovi bronzovou pozici a nahradil ho na pozici třetího nejúspěšnějšího filmu letoška, když od diváků zatím získal 1,21 miliardy dolarů (jednička skončila v kinech s 1,27 miliardou dolarů).



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat