Jak to, že byl Tony Stark schopen použít Kameny nekonečna? Odpověď možná zazněla už v prvním Iron Manovi

A Joker už předběhl Venoma.

V Avengers: Endgame (2019) použil Tony Stark/Iron Man (Robert Downey Jr.) rukavici Infinity Gauntlet se všemi Kameny nekonečna, luskl prsty a Thanos (Josh Brolin) a jeho armáda se změnili v prach.

Tonyho lusknutí prsty stálo život, ale bylo překvapením, že vůbec mohl Infinity Gauntlet s Kameny nekonečna použít, protože toho obvykle obyčejní smrtelníci nejsou schopni. A navíc, zatímco Hulka (Mark Ruffalo) lusknutí ihned odrovnalo (sice ho nezabilo, ale odpadl), Tony ještě chvíli žil a byl (více méně) při vědomí. A je tu tak otázka, jak je možné, že toho bylo schopen.

Teď uživatel Redditu WolverineKuzuri93 přišel s vysvětlením, které odkazuje už na první film Iron Man (2008). V něm na adresu obloukového reaktoru, který udržoval Tonyho při životě, zaznělo:

"Mohl by udržovat srdce v chodu 50 životů" nebo pohánět "něco velkého" 15 minut.

Existuje tak přesvědčení, že právě obloukový reaktor stojí za tím, že byl Tony schopen rukavici použít a hned ho nezabila (někteří tvrdí, že k tomu napomohl i jeho oblek s nanočásticemi). A není to tak úplně nelogická teorie.

Or something REALLY big for 15 seconds. It just dawned on me how Tony was able to not only wield the stones but also do so without immediately being incapacitated like the Hulk was. His Arc reactor took the bulk of the energy. from r/marvelstudios

O tomto víkendu se do amerických kin dostal kontroverzní (ozývají se názory, že "podporuje" násilí) film Joker (2019) a byť jde o hodně netradiční komiksovku, očekává se, že bude hodně úspěšná. A čtvrteční předpremiéry naznačuje, že by tomu tak mělo skutečně být.

Pokud jde o rekordní tržby, tak se zatím nejlepším říjnovým víkendem v amerických kinech pyšní Venom (2018), který utržil 80,26 milionů dolarů. Z toho bylo 10 milionů dolarů ze čtvrteční předpremiéry.

Trvalo to rok a je tu někdo, kdo je na tom lépe. Joker ve čtvrtek získal 13,3 milionů dolarů. To samozřejmě nemusí automaticky znamenat, že i celkové tržby za víkend předběhnou to, co má na kontě Venom, ale předpokládá se to.



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat