První ženská marvelovka Captain Marvel bude poctou akčním filmů z 90. let. A jak důležitý bude Nick Fury?

Pár zajímavostí o první ženské sólovce od Marvelu.

Sedmého března příštího roku Marvel konečně vypustí do světa první ženskou komiksovku a to Captain Marvel.

O ní víme, že se bude odehrávat v devadesátých letech minulého století a prezident Marvel Studios Kevin Feige prozradil, že právě akčním filmů z této doby složí Captain Marvel poctu:

"Chtěli jsme prozkoumat dobu, předtím než Nick Fury Samuela L. Jacksona tušil něco o jiných hrdinech nebo šílenostech, které se dějí ve světě. Víte, poprvé jsme Nicka viděli Nicka v době, kdy řekl Tonymu, 'Jsi součástí většího vesmíru. Jen si to doteď nevěděl'. Dobře, my jsme se chtěli vrátit v čase do doby, kdy o tom ani on nevěděl a ukázat a oznámit, že Carol Danvers (civilní jméno Captain Marvel, pozn. redakce) byla prvním hrdinou, se kterým se Nick Fury setkal. To znamenalo, že mohla být prvním výrazným hrdinou, který je ale součástí časové linky Marvelovského filmového universa. Také jsme díky tomu začali mluvit o odlišných žánrech, prozkoumávat nádech akčních filmů z 90. letech. Asi jsme zatím neudělali něco podobného, takže jsou ve filmu Captain Marvel určitě pocty našim oblíbeným akčním filmů z 90. let."

Je tedy jasné, že Nick Fury bude mít ve filmu důležitou roli. Což není velké překvapení, o tom se mluvilo už déle. Navíc ho uvidíme bez pásky přes oko, což bude také zajímavé.

Jediné, z čeho mám trochu obavy je, aby fungovalo digitální omlazení Samuela L. Jacksona, který bude muset v komiksovce Captain Marvel vypadat výrazně mladší, než v marvelovských komiksovkách odehrávající se v blízké minulosti nebo současnosti. Snad si s tím experti na triky poradí, aby to nebilo do očí.


Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat