Představitel nejvíce nenáviděné postavy z Batman vs Superman si chce zahrát ve druhém Muži z oceli

Stojíte o to?

Film Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) měl plno problémů (minimálně, pokud jde o verzi pro kina) a jedním z těch nejvíce zmiňovaných byl ne zrovna vhodně zvolený představitel Lexe Luthora Jesse Eisenberg.

Ten se měl původně objevit v Justice League (2017) ve výrazně větší roli, ale nakonec měl jen cameo v potitulkové scéně. Nicméně, Jesse to nevzdává a bez ohledu na nepopularitu u publika by si rád roli Lexe zopakoval v pokračování Muže z oceli:

"Doufám. Myslím tím, nevím, zda k tomu dojde. Miluji hraní téhle postavy. Pokud se bavíme o filmovém hraní, tak je to pravděpodobně nejvíce zábavná postava, kterou jsem měl možnost hrát. Takže bych si to rád zopakoval. Ale nevím, jaké jsou plány."

To, jaké jsou plány Warner Bros. asi neví ani samotný Warner Bros. U mnoha filmů se mění tvůrci, data premiéry a další důležité skutečnosti, takže těžko říct, jak to bude s Mužem z oceli 2. Ale pokud vznikne, tak je otázkou, zda v něm uvidíme Lexe Luthora.

Nic proti Jessemu, je to talentovaný herec (The Social Network budiž důkazem), ale prostě jako ikonický protivník Supermana (Henry Cavill) nebyl úplně uvěřitelný. Nebo máte jiný názor?

Zdroj: Variety
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat