Nové obrázky k Avengers: Infinity War odhalily zajímavé věci o Kapitánu Amerikovi nebo Thorovi

Jaké?

Přestože třetí Avengers s podtitulem Infinity War má premiéru už 26. dubna, stále samozřejmě visí ve vzduchu hromada otázek.

Na druhou stranu se objevují jiné materiály (například hračky nebo obrázky), které někdy odhalí víc, než by se mohlo na první pohled zdát.

Tentokrát nám byly nabídnuty obrázky některých postav s popiskem (pocházejí od hračkářské společnosti Toys R Us) a dá se z nich zjistit pár zajímavých věcí.







Pokud jde o Black Widow (Scarlett Johansson), tak je zřejmé, že kromě nové vizáže (kostým i účes) bude mít také zatím neviděnou zbraň a to bojovou hůl. Navíc popisek naznačuje to, co nám asi všem bylo jasné - je na útěku. Stejně tak bývalý Captain America (Chris Evans). Nebylo přímo řečeno, že přijal jméno Nomád, nicméně je očividné, že se dal na útěk před vládními složkami, ale dál bojoval proti nespravedlnosti.

V případě Thora (Chris Hemsworth) vás určitě zaujme, že nemá pásku přes oko. Jestli je to chyba nebo bude jeho zranění ve filmu vyléčeno, to se dozvíme asi až 26. dubna.

Pokud jde o Spider-Mana (Tom Holland), tak ten je oficiálně nazýván Iron Spider. Minimálně, pokud jde o hračky. Na druhou stranu, na promoobrázku mu chybí kovové paže, které k tomuto kostýmu neodmyslitelně patří.

Dozvěděli jste se z obrázků něco, co vás překvapilo?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat