Komiks k filmu Avengers: Infinity War naznačil, že žije nečekaný záporák

Který? POZOR, MOŽNÉ SPOILERY!!!

Jak to tak vypadá, komiks, který mapuje události před filmem Avengers: Infinity War je studnicí zajímavých informací. Nedávno jsme díky němu zjistili, že Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) je jedním z mála těch, kdo ví o existenci Kamenů nekonečna, teď bylo naznačeno, že je naživu jeden ze zdánlivě mrtvých padouchů.

Který? Nikdo jiný než ústřední protivník Kapitána Ameriky (Chris Evans) Red Skull (Hugo Weaving). Ten se ve filmu Captain Amerika: První Avenger (2011) vypařil poté, co se dotkl jednoho z Kamenů nekonečna v podobě Tesseractu, ale soudě podle oficiální komiksu ke třetím Avengers nezemřel, ale byl někam transportován.

Což by nebylo takové překvapení, Tesseract je Kamenem nekonečna představujícím Prostor a jednou z jeho schopností je to, že se s jeho pomocí dá přemístit v podstatě kamkoliv.

Bylo by hodně zajímavé, pokud by se Red Skull najednou ukázal v Avengers: Infinity War, nicméně, neočekávám to. Na druhou stranu, je možné, že se nacistický padouch vrátí v budoucích filmech od Marvelu.

Avengers: Infinity War mají premiéru 26. dubna 2018.

Zdroj: Marvel

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat