Hraný seriál Hvězdné války napíše režisér filmu Iron Man

Dobrá volba.

Na hraný seriál Star Wars už čekáme pěkně dlouho a zatím nic, ale Disney se očividně rozhoupal a bylo oznámeno, že se o scénář a produkci u chystané série postará Jon Favreau. Ten s Disneyem spolupracuje dlouhodobě (režíroval první film Iron Man a hraje Happyho v marvelovských filmech).

"Nemohla bych být více nadšená z toho, že se Jon přidá jako producent a scenárista, pokud jde o novou platformu oslovující přímo zákazníky. Jon přináší perfektní mix producentského a scenáristického talentu a to vše v kombinaci s elegancí universa Star Wars. Tato série nabídne Jonovi šanci pracovat s rozmanitou skupinou scenáristů a režisérů a Lucasfilmu poskytne šanci vybudovat ohromnou talentovou základnu," nechala se slyšet prezidentka Lucafilmu Kathleen Kennedy.

K tomu Favreau poznamenal: "Pokud byste mi jako jedenáctiletému řekli, že budu vyprávět příběhy ze Star Wars univers, nevěřil bych vám, nemůžu se dočkat, až se vydám na toto vzrušující dobrodružství."

Zatím nejsou o seriálu známy větší podrobnosti, ani datum premiéry, ale ona zmíněná platforma oslovující přímo zákazníky bude spuštěna příští rok.

Zdroj: ComingSoon
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat