Avengers: Infinity War a Avengers 4 už nejsou dvě části jednoho filmu. Proč?

Vysvětlil to režisér.

Původně se počítalo s tím, že Avengers: Infinity War a zatím nepojmenovaní Avengers 4 budou dvě částí jednoho filmu. Ale překvapivě to dál neplatí, jeden z režisérů Joe Russo se nechal slyšet, že čtvrtí Avengers nebudou druhou částí, ale spíše samostatným pokračováním. Co vedlo tvůrce k tomuto rozhodnutí?

"Vždy jsme se snažili udělat každý film odlišný, aby se neopakovaly. Tenhle styl jakéhosi serializovaného vyprávění, s výjimkou 'Harryho Pottera', což bylo osobité vyprávění, které obsahovalo osm filmů, se musí vyvíjet. Ten, kdo je v první linii se musí vyvíjet, příběh je nutné rozložit, protože jinak by mohla rychle nastat strnulost. Takže pokud jde o nás, jsme naprosto a velmi velmi puntičkářští v tom, kdo má v tomto filmu hlavní roli a jestliže jde o tento film, tak každá z postav reprezentuje odlišné téma, každá postava má jiné cíle a to může určovat a přetvořit celý film podle toho, koho budete sledovat. Speciálně pak v případě tak velkého příběhu."

Třetí a čtvrtí Avengers tak budou dějově oddělené filmy jednoduše proto, aby nebyly na "jedno brdo". Přesto se ale asi dá čekat, že na konci Avengers: Infinity War bude nějaký šokující otevřený konec, aby se lidé zhruba za rok hnali do kina jako zběsilí.

Zdroj: ComingSoon
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat