V traileru na Deadpoola 2 se objevila partička mutantů. O koho zřejmě jde?

Možná je to X-Force.

V zábavné upoutávce na Deadpoola 2 jsme viděli hromadu zajímavých momentů a jedním z nich byl okamžik, kdy se objevila parta ve zvláštních kostýmech.

SOUVISEJÍCÍ: UPOUTÁVKA NA DRUHÉHO DEADPOOLA

Samozřejmě se hned vyrojily spekulace, o koho jde a pravděpodobně je to tým X-Force (který se zřejmě příští rok dočká vlastní filmu), případně ještě padají jména jako Wild Pack nebo Six Pack.

Pokud se ale budeme bavit o konkrétních postavách, tak tu samozřejmě máme Deadpoola (Ryan Reynolds) a Domino (Zazie Beetz), mutantku, která dokáže ovlivňovat štěstí.

Ale kdo je zbývající trojice?



Vedle Domino pravděpodobně stojí Zeitgeist, což je mutant, který dokáže vylučovat z úst kyselinu. Ta je schopna "prožrat" v podstatě cokoliv.

Vedle Deadpoola je možná Shatterstar, uprchlík ze světa Mojoworld. Umí se rychle uzdravovat a teleportovat s pomocí svých mečů, navíc zvládá vysílat silné šokové vlny a má nadlidské reflexy.

Úplně vpravo je zřejmě G.W. Bridge. Asi poznáte, o kterého herce se jedná, je to Terry Crews. A pokud jde skutečně o postavu Bridgea, tak se můžeme těšit na bývalého žoldáka, který je vynikající v boji se zbraněmi i bez nich a je to také zkušený stratég. Kromě toho je to vysoce postaveným členem organizace S.H.I.E.L.D.

Zatím identita postav nebyla potvrzena, na to si budeme muset počkat. Ale minimálně Zeitgeist je téměř jistý s ohledem na to, že má v podstatě totožný "náhubek" jako v komiksu.

Deadpool 2 má premiéru naplánovanou na 17. května tohoto roku.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat