V Thor: Ragnarok měl být původně zajímavý flashback

Co v něm mělo být?

Stejně jako v případě jiných filmů, i u Thor: Ragnarok se původně počítalo se scénami navíc. Některé skončily na podlaze střižny, jiné vůbec nevznikly. Stejně jako zajímavý moment z minulosti. O něm se rozpovídal režisér Taika Waititi:

"No chtěl jsem tuhle malou věc a pokud někdy uděláme Thora 4, možná to budu mít v něm, ale chtěl jsem natočit nějaké flashbacky, ve kterých byl Thor dítětem, malým tlustým dítětem. Bylo to něco jako osmdesátková verze Asgardu, kde všichni měli obrovské vycpávky a retro sestřih... Náš nápad byl, že se potkali Thor a Valkýra a on říká, ´Hej, tebe znám,´a ona na to, ´Ha, tebe si pamatuji,´a pak by následoval střih na tuhle věc, kde by byl tímhle zavalitým malým dítětem, které se prochází s ocásky na vlasech a ostatní děti si z něj utahují. A Loki by byl tenhle malý emo gotický typ, který by se poflakoval sám... Problémem bylo, že jsme potřebovali, aby se ve filmu s Valkýrou neznal. A poté se z toho stala věc, ve které bylo méně a méně flashbacků. Nechtěli jsme na to tlačit, takže nastala situace, kdy by z toho byl flashback, který nebyl důležitý."

Možná ne moc důležitý, ale zní to hodně vtipně. Tak se snad opravdu dočkáme v dalším filmu. Thor s účesem a la Jarda Jágr? To musíme vidět. I když zatím to moc nevypadá, že bude čtyřka. Chrisu Hemsworthovi skončila smlouva s Marvelem (ale nechal se slyšet, že se vysloveně nebrání návratu).

Zdroj: MTV
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat