Natáčení Avengers 4 bylo jako party, prohlásila herečka

Byla to zábava.

V Avengers: Infinity War Wasp (Evangeline Lilly) neuvidíme a to z toho důvodu, že chtějí tvůrci její kostýmovanou verzi nejdříve představit ve filmu Ant-Man and the Wasp (premiéra 5. července 2018). V zatím nepojmenovaných Avengers 4 se ale objeví. Jaká byla práce na filmu? Takhle to Evangeline popsala:

"Objevím se v Avengers 4. Nebudu tam mít hodně prostoru, takže příliš nedoufejte. Nebude toho hromada. Ale budu tam! A jsem pyšná na to, že v tom jsem a nadšená, že v tom jsem. Užila jsem si na natáčení Avengers 4 spoustu zábavy, udělali z toho něco jako party. Bylo to kolem vánočního období a oni tam měli něco jako stan s vánočními koledami, s vánočními světýlky a hudbou, takže pokaždé, když jsme byli na place nebo z něj odcházeli, jsme vkročili do tohoto slavnostního prostředí a byli jsme obklopeni všemi těmi rockovými hvězdami, které byly v reálném životě super skvělými lidmi a poznávali jsme se. Robert Downey Jr. nás pozval na oběd do tohoto stanu a sedli jsme si a společně jsme poobědvali. Skončilo to tak, jak si spousta fandů myslí, spousta fandů představuje, že to funguje na filmovém natáčení se spoustou filmových hvězd, ale většinou to tak není. Obvykle filmové hvězdy jdou do svých vlastních přívěsů a zmizí a nemluví spolu a volají své manželce nebo manželovi nebo agentovi nebo šéfovi jejich společnosti, kterou vedou a během pauzy na oběd mají něco na práci a někdy to může být dost osamělé místo, pokud jde o filmové natáčení. Ale Avengers byli naprostý opak. Byla to komunita a byla to zábava a lidé byli opravdu milí a laskaví."

Není to poprvé, co někdo básní o tom, jak to na natáčení probíhalo a zdá se, že nejde jen o "povinné hlášky", které mají herci pronášet. Nezbývá než doufat, že se dobrá atmosféra z placu přenese i na stříbrné plátno.

Avengers 4 mají premiéru 2. května příštího roku.

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat