Dočkáme se Smrtonosné zbraně 5?

Co říká režisér?

Je to dvacet let od premiéry čtvrtého dílu série Smrtonosné zbraně a i tak fandové stále doufají, že se dočkáme pětky.

V minulém roce se o tom začalo výrazněji mluvit, dokonce byl najat scénárista Channing Gibson (ne, není to příbuzný Mela), ale od té doby bylo ticho po pěšině. Jak to s filmem vypadá? To prozradil režisér všech předchozích filmů Richard Donner:

"Jsem připraven natočit 5. Jmenuje se Lethal Finale. Je to velmi temné. A všichni jsme byli připraveni do toho jít, ale teď Warner Bros. zkouší své staromódní triky. Ne Warner Bros., je tu chlapík, který vede studio a je skvělý, ale mají tyhle lidi v právním oddělení, kteří se starají o vyjednávání naprosto kontraproduktivním způsobem. Měli by být posláni do studia a pracovat s producenty a režiséry a herci a naučit se, co obnáší natočení filmu a pak by měli vyjednávat. Ale je to prostě jen zahanbující. A je to opravdu škoda, protože je tu skvělý scenárista jménem Channing Gibson, který pro mě napsal 4 a máme opravdu skvělý příběh. Je velmi temný, ale chtěl jsem to ukončit emocionálním způsobem a nemyslím si, že k tomu dojde. Je to srdcervoucí."

Jak jinak, kazí to lidé starající se o právní záležitosti. Není to poprvé a určitě ne naposledy. Je to opravdu nemilé, speciálně s ohledem na to, že zájem o návrat měli Mel Gibson i Danny Glover. Ale jak to tak vypadá, ani to nestačilo a pětka nebude.

Mrzí vás to?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat