Chystá se hned několik seriálů Hvězdné války. A nové filmy napíší tvůrci Hry o trůny

Bezva.

Star Wars jsou značkou, která boduje v kinech, na obrazovkách, v komiksech atd. atd. atd.. A samozřejmě vlastník Hvězdných válek společnost Disney nehodlá usnout na vavřínech a chystá další projekty.

A to i, pokud se bavíme o seriálech. Šéf Disney Bob Iger prohlásil:

"Nevyvíjíme jen jednu, ale hned několik Star Wars sérií... Zmínili jsme, že jsme blízko tomu, abychom odhalili alespoň jednu z entit, která to pro nás vyvíjí. Protože dohoda není ještě úplně uzavřena, nemůžeme o tom prozradit detaily. Myslím, že úroveň talentu... pokud jde o televizní prostředí bude opravdu výrazná."

Bohužel tedy nebyly prozrazeny žádné detaily. Ale dá se tušit, že půjde o animované projekty a my, co toužíme po hraných zase utřeme nudli.

Mimochodem, asi už jste slyšeli, že se chystá filmová trilogie Star Wars, která se nebude týkat rodiny Skywalkerů.

Jejím duchovním otcem bude Rian Johnson (Star Wars: The Last Jedi), ale s produkcí mu pomůže šikovná dvojice David Benioff a D.B. Weiss, kteří se navíc postarají o scénáře.

Tohle duo stojí za kultovní sérií Hra o trůny.

"David a Dan jsou jedni z nejlepších vypravěčů, kteří dnes pracují. Jejich práce s komplexními postavami, hloubkou příběhu a bohatostí mytologie, to bude něco nového a odvážně vyšle Star Wars neviděným směrem, což mi přijde nesmírně vzrušující," prohlásila šéfka Lucasfilm Kathleen Kennedy.

"V létě 1977 jsme cestovali do daleké předaleké galaxie a od té doby jsme o tom snili. Jsme poctěni touto příležitostí, malinko vyděšení odpovědností a také nadšení, že začneme brzy poté, co bude hotova poslední řada Game of Thrones," oznámili D.B. a David.

Premiéru bude mít osmá a finální série Hry o trůny příští rok v dubnu.

Zdroj: THRComingSoon

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat