The Batman prý nebude navazovat na ostatní DC filmy a Ben Affleck se naposledy objeví v sólovce Flashe nebo Suicide Squad 2

Tvrdí to nová spekulace.

Těžko říct, jak to bude s filmem The Batman. Původně bylo oznámeno, že se hlavní role a režie ujme Ben Affleck (a navíc pomůže se scénářem) a ústředním záporákem bude Deathstroke (Joe Manganiello). Ale nakonec se situace obrátila o 180 stupňů a Affleck režírovat nebude a není vůbec jisté, zda se ve filmu objeví. A pokud jde o Deathstrokea, tak měl mít velkou roli, poté vedlejší a teď to zase vypadá, že bude výrazná.

A aby to nebylo málo matoucí, tak nové (ze strany Warner Bros. nepotvrzené) informace naznačují, že podobně jako v případě sólovky Jokera, i v případě vlastního filmu Netopýřího muže dojde k tomu, že bude úplně dějově oddělen od ostatních projektů od DC.

Kromě toho se proslýchá, že Ben Affleck se s rolí Batmana rozloučí buďto ve druhé Suicide Squad, která by se měla začít natáčet už tento rok nebo v sólovce Flashe (Ezra Miller) Flashpoint, což bylo už v minulosti několikrát naznačeno.

Těžko ale říct, co z toho se potvrdí, protože jak se zdá, jediná jistota u filmu The Batman je to, že nic není jisté.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat