Režiséři Avengers 3 a 4 brání Star Wars: Poslední z Jediů

Bratři Russoové se zastali Riana Johnsona.

Já považuji Star Wars: The Last Jedi za povedený film. Přestože jsem velký fanda Hvězdných válek, líbilo se mi, že osmá epizoda šla svou vlastní cestou a jen nekopírovala (jako sedmá epizoda). Ovšem někteří diváci nebyli spokojeni a do filmu se tvrdě pustili. Ale režiséři Avengers: Infinity War a zatím nepojmenované čtyřky Joe a Anthony Russo se režiséra a scenáristy Posledního z Jediů Riana Johnsona zastali.

Joe se nechal slyšet: "Milujeme Riana Johnsona jako filmaře. Když jsme slyšeli, že natočí tenhle film, poslali jsme email Disneymu s tím, že nemohli chtít lepšího tvůrce, který by byl fanouškem Star Wars. Je to zajímavé, protože je brilantní filmař a reakce jsou opravdu fascinující. Fandové jsou drsní, nemůžete potěšit všechny."

"Také to záleží na vašem věku. Díval jsem se na ten film s mou 11letou dcerou, která má ráda epizodní vyprávění příběhu a románů, ale také má ráda větší příběh. A během filmu byla nadšená díky odkazům na větší universum Star Wars. Jen vedle ní sedět a vidět radost z jejího objevování byla neuvěřitelná zkušenost," dodal Anthony.

"Myslím, že je propast mezi novými a původními fanoušky... Když pracujete s postavou jako je Luke Skywalker, což může být nejznámější a potencionálně nejpopulárnější postava historie filmů... s tímto filmem riskoval... Je to velmi chytrý film se skvělými přechody, které jsou nádherně natočeny. Takže jsme byli velmi nadšení", prohlásil Joe.

Avengers: Infinity War mají premiéru 26. dubna tohoto roku.

A co vy, líbil se vám The Last Jedi nebo vám jeho styl nesedl?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat