Představitelka Wonder Woman poděkovala Zacku Snyderovi za to, že jí zachránil kariéru

Gal Gadot je mu vděčná.

Z Gal Gadot se především díky roli Wonder Woman stala celosvětová hvězda. Herečka je tak téhle postavě jistě hodně vděčná. A nejen jí, ale také režisérovi Zacku Snyderovi. Právě v jeho filmu Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) se Wonder Woman představila. A není tedy divu, že Gal poděkovala Zackovi, když přebírala cenu pro vycházející hvězdu na filmovém festivalu v Palm Springs:

"Před čtyřmi roky jsem začala být unavená ze všech těch 'ne' a odmítnutí a chtěla jsem přestat s hraním. Ale samozřejmě vesmír funguje záhadnými a úžasnými způsoby a zazvonil mi telefon s tím, že mám velmi speciální roli. Zack Snyder měl tuhle silnou vizi, kým by Wonder Woman měla být a já budu navždy vděčná za to, že mi dal příležitost hrát tuhle ikonickou postavu. Děkuji Zacku za to, že ve mě věříš."

Zack udělal dobře, když zvolil Gal, protože i díky ní se z Wonder Woman stala nejchválenější postava z aktuálního filmového DC universa.

A zatímco si někteří lidé stěžovali, že nemá herečka dostatečně vyvinutý hrudník, Zack věřil v její talent a charisma a nakonec museli i největší pochybovači uznat, že vybral dobře.

Zdroj: Batman-News
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat