Čím nemile překvapují lidé představitele Kapitána Ameriky?

Ani Chris Evans to nemá lehké.

Celebrity mají sice spoustu peněz, miliony fanoušků a užívají si na luxusních večírcích, ale sláva má i své nevýhody. Třeba tu, že si i když si vyrazíte jen do obchodu pro zubní pastu, sleduje vás hromada očí a někdy i fotoaparátů.

Překvapivě, Chris Evans, představitel Kapitána Ameriky, prozradil, že se nestává zase tak často, že by ho lidé poznávali:

"Když na někoho narazím a mám mu vysvětlit, že jsem ten herec, který hraje tuhle postavu, dostane se mi pohrdavého pohledu a lidé říkají 'Ne! To nejsi ty! Zrovna včera večer jsem ten film viděl. Ten chlap je větší, je vyšší, vypadá líp!' Opravdu je to nedůvěra v to, že má aktuální forma je skutečná. Je to trochu rána pro moje sebevědomí, ale hádám, že mi to také pomáhá splynout s davem. Takže nemyslím, že mě lidé poznají tak často, jak si myslíte. Když ale ano, je to opravdu milé."

Člověk by čekal, že budou Chrisovi na každém kroku padat fandové k nohám a očividně to neplatí. Ale alespoň si může v klidu užívat soukromí a nemusí se bát toho, že ho neustále bude někdo žádat o fotku a podpis na prsa.

Herce uvidíme už 26. dubna v Avengers: Infinity War.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat