Zklamání, nová trilogie Star Wars nebude ze Staré republiky. A kolik nových mimozemšťanů bude v Posledním z Jediů?

Něco o Star Wars.

Tvůrci se z mně nepochopitelného důvodu stále vyhýbají natočení filmu Hvězdné války z takzvané Staré republiky. Neustále se rochní v sáze Skywalkerů nebo se vrhnou na spin-offy, které ale nejsou příliš dějově vzdálené hlavní filmové sérii.

Když ale vyšlo najevo, že Rian Johnson chystá filmovou trilogii, která bude příběhově oddělena od dosavadní ságy, začal jsem doufat, že se tentokrát vydáme do doby tisíce let vzdálené tomu, co jsem viděli v kinech. 

Ale bohužel tomu tak nebude, prozradil to sám Rian:

"...oni milují Knights of the Old Republic. Hrál jsem tu hru, když poprvé vyšla a reagoval jsem, bože můj, já to miluji. Ano, je to fantastická hra. A rozumím tomu, že instinkt vás automaticky táhne k tomu, co znáte a milujete, co už jste viděli. Pro mě jsou ale skutečnou zábavou nové věci, které uvidíme, jaké nové příběhy můžeme odvyprávět?"

Kruci, zase to nevyšlo. Ano, jsem zvědavý na to, s čím tvůrci přijdou, ale určitě by lidé nebyli zklamaní, pokud by filmaři vsadili na ověřenou klasiku a to zmiňovanou Starou republiku. 

Mimochodem, Rian je režisérem i Star Wars: Poslední z Jediů, které mají premiéru 14. prosince. A ve filmu se dočkáme obrovského množství nových tvorů. 

Podle designéra monster Neala Scanlana bylo pro film vytvořeno cca 180 nových druhů mimozemšťanů. Ne všichni se samozřejmě dostanou na plátno, ale i tak můžeme očekávat desítky a desítky nových bytostí.

Zdroj: ComicBook, CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat