V Avengers 4 se bude cestovat v čase a změní se celé Marvelovské filmové universum, tvrdí nová teorie

Je to dobrý krok.

Pokud jde o příběh Avengers: Infinity War a Avengers 4, Marvel drží detaily pod pokličkou. To ale samozřejmě nebrání fanouškům v tom, aby spekulovali.

Teď vyrukovali s hodně divokou, ale zase ne až tak nepravděpodobnou teorií. Podle některých se v Avengers 4 bude cestovat v čase a půjde o jakýsi reboot, který výrazně změní Marvelovské filmové universum.

Server Nerdist věří, že hrdinové v Avengers: Infinity War prohrají svůj boj s Thanosem (Josh Brolin), což donutí Doctora Strange (Benedict Cumberbatch) vydat se do minulosti a zachránit je, nicméně to způsobí nepřehlédnutelné změny v Marvelovském filmovém universu.

Na první pohled to působí jako laciný a za vlasy přitažený krok, ale v komiksu je něco takového běžné.

Sám nejsem velkým fandou hrátek s časem, málokdy se to povede tak, aby nevznikly logické díry a nepůsobilo to jako lenost scenáristů, ale je tu šance, že to filmaři zvládnout zpracovat tak, aby to fungovalo.

Mimochodem, teorie o cestování v čase není vycucaná z prstu, viděli jsme několik různých materiálů k Avengers 3 a 4 ukazujících momenty, která jsme navštívili v předchozích filmech (například v prvních Avengers, Captain America: Občanská válka nebo Ant-Manovi).

Je ale otázkou, zda fotky a videa odkazující na minulé komiksovky nejsou flashbacky. Odpověď se dozvíme 26. dubna 2018 a 2. května 2019, kdy mají třetí a čtvrtí Avengers premiéru.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat