Star Wars: The Last Jedi schytaly kritiku od některých fandů. Co na to říká režisér?

Rian Johnson se ozval.

Mně se Star Wars: Poslední z Jediů (recenze) líbily, ale někteří fandové až tak nadšení nebyli. Mají k filmům určité výhrady a někdy je dávají vědět dost drsným způsobem. Co na to říká režisér a scenárista Rian Johnson?

"To, že jsem fandou 'Star Wars' celý můj život a to, že jsem většinu mého života strávil na druhé straně chodníku jako fanoušek, trošku zmírnilo dopad kritiky. Díky své vlastí zkušenosti jsem si vědom toho, že fandové jsou vášniví a hluboce se o dané téma starají, někdy jsou dokonce na Twitteru velmi útoční. Ale je to proto, že jim na těchto věcech záleží a bolí, když očekáváte určitou věc a nedostanete ji skrze to, co milujete. Vždy to bolí, takže si neberu osobně, když fandové reagují negativně a dávají mi zabrat na Twitteru. Je to v pohodě. Je mou prací tam kvůli tomu být."

Dalo se čekat, že někteří fandové neudýchají, že se Rian vydal dost nezvyklým směrem, ale pokud jde o mě, bylo to rozhodně lepší rozhodnutí, než kopírovat předchozí díly tak, jak to udělala Síla se probouzí (2015).

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat