Režisér se rozpovídal o postavách z druhého Ant-Mana a zní to zatraceně zajímavě

Co Peyton Reed prozradil?

Komiksovka Ant-Man and the Wasp se aktuálně natáčí, aby mohla příští rok dorazit do kin. A režisér filmu Peyton Reed se rozpovídal, co můžeme čekat od jednotlivých postav.

Scott Lang/Ant-Man (Paul Rudd)

"Události v Captain America: Občanská válka nám něco ukázaly a to: Jaké jsou reakce Hanka Pyma a Hope Van Dyne, pokud Scott vytáhne tuhle technologii do světa. Užili jsme si spoustu zábavy, pokud jde o tohle téma. A hodně jsme si hráli s velikostí a rozsahem. Líbí se mi idea Giant-Mana."

Hope Van Dyne/Wasp (Evangeline Lilly)

"Je to skutečně její představovačka jako hrdinky. Její schopnosti jsou fantastické. Ona a Scott se oba zmenšují, ale je tu ještě létání a její bojový styl jako Wasp je odlišný od Ant-Manova."

Janet Van Dyne/původní Wasp (Michelle Pfeiffer)

"Je velmi důležitou postavou. Je férové říct, že pokud někdo stráví nějakých třicet let v Quantum Realm, bude to mít nějaký efekt. Co jedla? Vše, co jedla jsou cereálie jménem Quantum Krispies."

Hank Pym/původní Ant-Man (Michael Douglas)

"Události v Občanské válce a to, jak na to Scott reagoval, to způsobilo docela velký otřes, pokud jde o práci. Ale Hankova zvědavost týkající se Quantum Realm se opět probudila, protože ho zajímá, zda je Janet stále naživu."

To, jak se postavy budou vyvíjet uvidíme 5. července 2018.

Zdroj: Empire Magazine
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat