Režisér Logana není nadšen, že by se měl Wolverine vrátit zpět Marvelu

Proč ne?

Majitel Marvelu společnost Disney aktuálně jedná o koupi firmy Fox. Tím pádem by se Marvelu vrátila práva na Fantastickou čtyřku, Deadpoola, X-Meny nebo Wolverina.

A režisér jeho posledních dvou filmových dobrodružství (včetně Logana) James Mangold z toho není úplně v sedmém nebi:

"Pokud opravdu změní jejich pravidla, pokud předpokládají, že provedou nějaké úpravy, to by pro mě mohlo být smutné, protože by to prostě znamenalo méně filmů. Jen doufám, že skončíme tak, že to bude pozitivní v případě filmů."

Existují obavy, že by Disney chtěl udělat například Wolverinovy filmy více "rodinnými" a to znervózňuje i Jamese:

"To, co se skutečně děje v zákulisí, když natáčíte film nepřístupný mládeži, je to, že se studio musí vyrovnat s tím, že nebudou žádné Happy Meals. Nebudou žádné akční figurky. Celý prodej propagačních předmětů, tahle stránka prodeje filmu dětem je mrtvá ještě předtím, než to začne. A když je to mrtvé, znamená to, že natáčíte dospělý film."

SOUVISEJÍCÍ: POKUD SE WOLVERINE VRÁTÍ MARVELU, ZAHRÁL BY SI HO HUGH JACKMAN ZNOVU?

Disney hodně těží z prodeje hraček a podobných předmětů, takže je tu možnost, že nebude nadšený z toho, že některé filmy nejsou pro děti. Nicméně, udělat z Wolverina nebo Deadpoola podívanou pro celou rodinu, za to by je asi fandové hnali.

Ale zatím není důvod panikařit, obchod ještě nebyl uzavřen a pokud bude, tak snad budou mít šéfové Disney dost rozumu, aby nekazili zaběhlé a fungující značky.

Zdroj: Deadline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat