Proč je Tom Hardy vynikajícím Venomem? Na to odpovídal producent

Co Matthew Tolmach prozradil?

Když byl do role Eddieho Brocka/Venoma v temné komiksovce Venom obsazen Tom Hardy, nebylo moc těch kteří by peskovali. A to znamená, že šlo o dobrou volbu, protože fandové tak ikonických postav hodně časté brblají, ať už je obsazen sebešikovnější herec. 

A samozřejmě, i tvůrci jsou si jistí, že Tom je ten pravý. Proč? Na to odpověděl producent Matthew Tolmach:

"Eddie Brock je neuvěřitelná postava a drsná, reálná, autentická, zábavná, ale také jde o zahořklou postavu a upřímnou, která dělá chyby. Víte, Tom... je to jako sledovat mistra, když ho vidíte každý den hrát a také se nebojí riskovat a miluje tuhle postavu. Od chvíle, kdy jsme se s ním poprvé setkali, můj partner Avi Arad a já... našli jsme někoho, kdo prostě věří v tuhle postavu a každý den ji posouvá na místa, u kterých jsme my obyčejní smrtelníci neočekávali, že se tam dostane. Má prostě šílenou morálku a každý den testuje to, co děláme a to naprosto brilantním způsobem. Pro něj je to jako, ´Pokud to udělám, pak to udělám tak, že tomu nezůstanu nic dlužen.´ Protože láska, kterou fandové chovají k této postavě je opravdu hluboká a on ji také sdílí. Takže je to opravdu vzrušující."

Je jasné, že tvůrci budou svou volbu obhajovat, to je součástí jejich práce, ale v tomto případě s nimi souhlasím, Tom Hardy je vynikajícím představitelem Eddieho Brocka/Venoma. Souhlasíte? 

Film má premiéru 5. října 2018.

Zdroj: MTV News
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat