Nejpopulárnějšími herci roku 2017 jsou představitelka Wonder Woman, hvězda Hry o trůny i budoucí filmový Venom

Gal Gadot je nejoblíbenější.

Za pár týdnů se dočkáme konce roku a tak začíná rekapitulovat. Udělala to i nejpopulárnější filmová a televizní databáze IMDB, která vyhlásila nejpopulárnější herce tohoto roku.

Jde o celebrity, které měly nejvyšší návštěvnost profilů na IMDB a s ohledem na to, že na stránky zavítá zhruba čtvrt miliardy lidí měsíčně, je to vítězství, na které mohou být níže zmíněné herečky a herci pyšní.

A kteří to kromě Gal Gadot vlastně jsou?

1. Gal Gadot

Není asi těžké uhodnout, díky kterému filmu se Gal Gadot vyšvihla tak vysoko. Samozřejmě díky nejlépe hodnocenému filmu z aktuálního DC Universa Wonder Woman.

2. Tom Hardy

Tom Hardy patří mezi hvězdy nejvyšší zářivosti už dlouhé roky a nejinak je tomu i letos. Dá se předpokládat, že na to má velký vliv fakt, že ztvární Venoma v chystané komiksovce.

3. Emilia Clarke

Jelikož je Game of Thrones kultovní, není asi šokem, že jedna z hvězd tohoto seriálu (a podle mě ta nejroztomilejší), je tak oblíbená. A určité neuškodilo ani to, že hraje v chystaném filmu o Hanu Solovi.

4. Alexandra Daddario

Tohle jméno je pro mě trošku překvapením. Mladičká herečka se sice objevila ve slušném množství filmů, ale například jeden z těch nejnovějších Pobřežní hlídka příliš parády nenaděl. Nicméně, i tak se Alexandře daří přitahovat pozornost.

5. Bill Skarsgård

Tady je nad slunce jasné, proč má Bill takový úspěch, je to díky jednomu z nejlépe hodnocených hororů tohoto roku IT/TO.

Překvapilo vás nějaké jméno v žebříčku?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat