Mohl by být jeden ze členů Strážců Galaxie tajnou zbraní proti Thanosovi?

Někdo si to myslí.

Thanos (Josh Brolin) je největší hrozbou, které dosud hrdinové Marvelovského filmového universa čelili. Klaďasové tak budou muset použít všechny své síly a schopnosti, aby měli šanci.

A spousta lidí asi předpokládá, že největšími esy v rukávu budou supermocné postavy jako Hulk (Mark Ruffalo), Thor (Chris Hemsworth) nebo třeba Scarlet Witch (Elizabeth Olsen).

Ovšem, server ComicBook přišel s teorií, že by klíčem k porážce Thanose mohl být úplně někdo jiný a dost nečekaný. Nová členka Guardians of the Galaxy Mantis (Pom Klementieff).

Ta kromě toho, že dokáže vycítit emoce druhých, zvládá uspat živoucí planetu Ego (Kurt Russell) a to je hodně mocná entita, takže by Mantis mohla být schopna uvést Thanose do bezvědomí a tím poskytnout superhrdinům šanci ho porazit.

Je to poněkud překvapivá spekulace, na první pohled vypadá Mantis extrémně neškodně (což je docela zklamání pro fandy její komiksové verze, která patří k nejlepším bojovníkům od Marvelu), ale je pravda, že její talenty by se daly v boji proti Thanosovi využít.

Upřímně řečeno ale nečekám, že právě Mantis by měla být rozhodujícím elementem v boji proti Thanosovi.

Avengers: Infinity War uvidíme 26. dubna příštího roku, Avengers 4 pak 2. května 2019.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat