Kdo vypustil drb, že se z Kapitána Ameriky stane Nomád?

Tak kdo to byl?

Od chvíle, kdy se Kapitán Amerika (Chris Evans) ve filmu Captain America: Občanská válka (2016) musel vydat na útěk začalo se mluvit o tom, že se Steve vzdá role Kapitána Ameriky a stejně jako v komiksu se stane postavou jménem Nomád. Tuhle spekulaci následně podpořily i obrázky z Avengers: Infinity War, kde měl Kapitán plnovous.

A má se za to, že tuhle informaci pomohl rozšířit Sebastian Stan (Bucky Barners/Winter Soldier). Ten k tomu dodává, že když podepisoval plakát, odehrála se následující situace:

"Fanoušek mi řekl, že můžu na obličej Chrise (Chris Evans, pozn. redakce) přidat cokoliv a já na to, ´Bude to buďto žvýkačka nebo tohle..."

Stan Chrisovi přimaloval vousy a připsal na plakát "...Jsem Nomád."

To samozřejmě spustilo vlnu spekulací. A k tomu Stan říká:

"Můžete očekávat cokoliv, co jen chcete. Zaprvé, já ani nebyl tím, kdo to řekl první. Ozval se někdo jiný a řekl, ´On je Nomád,´ nebo něco takového."

Je pravda, že se automaticky počítá s tím, že se ze Stevea stal Nomád poté, co se vzdal identity Kapitána Ameriky, nicméně, pokud se nemýlím, oficiálně to potvrzeno nebylo. Uvidíme, jestli k tomu dojde v Avengers: Infinity War nebo bude pořád oslovován jen jako Steve Rogers.

Zdroj: MTV
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat