Hned na začátku Avengers: Infinity War pochopíme, proč je Thanos nejděsivější marvelovský záporák

Nebudeme muset čekat dlouho.

Thanos (Josh Brolin) zatím platil za šedou eminenci. Spíše se držel v ústraní, zatímco za něj dělali špinavou práci jeho "poskoci". Ale to se v Avengers: Infinity War změní.

Jak se zdá, na jeho plnohodnotné představení nebudeme muset čekat dlouho, šéf Marvel Studios Kevin Feige prozradil, že Thanos začne řádit hned v prvních minutách filmu:

"... tohle je určitě největší film, který jsme dosud udělali. Stále se natáčí, natáčíme celý rok a Josh Brolin odvádí úžasnou práci při hraní Thanose. Víte, lákáme na Thanose už od prvního filmu Avengers. Pamatujete na konec Avengers, úplný konec filmu, kdy se otočí na svém křesle a vám dojde, že se blíží něco zlého. Lákáme na něj už roky a trik, když na někoho lákáte tak dlouho, je ten, že to musí stát za to. Takže v prvních pěti minutých Infinity War lidé pochopí, proč je Thanos největší a nejděsivější záporák v historii Marvelovského filmového universa."

Velmi rád slyším, že nebudeme muset čekat na Thanose příliš dlouho. Roky se marvelovské filmy připravují na jeho příchod, takže je jen a jen dobře, že se ve třetích Avengers nebude s jeho představením otálet.

Film bude mít premiéru 26. dubna 2018.

Zdroj: ComicBook


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat