Herec z Thor: Ragnarok si postěžoval, protože byla vystřižena jeho drsňácká hláška

Zachary Levi prozradil, co bylo vystřiženo. POZOR, SPOILERY!!!

Thor: Ragnarok byl zábavný film, ale úplně dokonalý ne. Pokud mě něco hodně zamrzelo, tak to byla absence Lady Sif (Jaimie Alexander) a také to, jakým způsobem se tvůrci vypořádali s takzvanou Válečnickou trojkou.

Zatímco Hogun (Tadanobu Asano) dostal alespoň šanci na hrdinskou smrt, Volstagg (Ray Stevenson) a Fandral (Zachary Levi) byli zabiti dříve, než by člověk řekl švec.

A právě Zachary Levi prozradil, že jeho rozlučková scéna s Marvelovským filmovým universem měla být o něco lepší:

"Pro ty, kteří viděli film, byli jste svědky toho, že se objevila Cate Blanchett a jen tak mimochodem hodila pár nožů s temným záměrem, nevím, jsou to prostě ďábelské nože, které probodly mě i Volstagga a okamžitě nás zabily. Konec. Co skončilo ve střižně jsem byl já, jak útočím na Helu a jsem probodnut a zakřičím ´Za Asgard.´ To snad ne! Měl jsem svou poslední větu, poslední slova v marvelovském universu, která zněla ´Za Asgard.´ A skončila ve střižně."

Tak to od filmařů opravdu nebylo moc pěkné. Tenhle moment by stopáž rozhodně výrazně neovlivnil a Fandral by se dočkal o něco lepšího odchodu ze světa. Nevím, co vedlo tvůrce k tomu, že to vystřihli.

Co říkáte na odchod Válečnické trojky vy?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat