Druhý Jurský svět bude výrazně jiný, než jednička, tvrdí scenárista

Jak to?

Příští léto, konkrétně 21. června 2018 se dočkáme filmu Jurský svět: Zánik říše a podle režiséra jedničky a scenáristy dvojky Colina Treworrova půjde o výrazně jinou podívanou, než v případě prvního dílu:

"Pro mě je to o chamtivosti. První film je o tom, že když jde o peníze, bude tu někdo, kdo udělá nejhorší věci, které si umíte představit nebo v mnoha případech tu nejhloupější věc, aby získal tyto peníze. Tento film se o trochu víc soustředí na naši odpovědnost za tato zvířata, která jsme vytvořili kvůli chamtivosti, ale také je to opět o nejtemnějších a nejhorších lidských instinktech, když jde o peníze. Vypadá to, že jsou si oba filmy podobné, protože se všichni vydávají na zamlžený děsivý ostrov s dinosaury, ale tentokrát se to vydá velmi ale opravdu velmi odlišným směrem, než byste očekávali. Opravdu jsme v traileru neukázali srdce a duši tohoto filmu a zvrat v příběhu. Není to vůbec jako Ztracený svět."

Colin také upozornil, že druhý Jurský svět nebude mít otevřený konec, ale přesto je natočen tak, aby diváci chtěli vědět, co bude dál.

Ale to je hudba vzdálenější budoucnosti, zatím si musíme ještě slušnou řádku měsíců počkat na dvojku, než začneme přemýšlet o dalším filmu.

Zdroj: SlashFilm

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat