Avengers potřebují nakopat prd*l, vzkazuje herec z DC

Ale no tak.

Ať se to někomu líbí nebo ne, Avengers prostě vládnou filmovém komiksovkám. A přestože se DC pokusilo s Justice League téhle týmovce od Marvelu konkurovat, nevyšlo to. Ani po kvalitativní stránce a už vůbec ne po té finanční.

Avengers zůstali na trůnu nejúspěšnějšího komiksovému týmu, ale Dwayne "Rock" Johnson, představitel Black Adama v budoucích filmech od DC věří, že by Avengers potřebovali... no tady je jeho vyjádření, které pronesl během propagace filmu Jumanji: Vítejte v džungli!:

"Pokud bych do světa Jumanji mohl vtáhnout skutečnou celebritu, tak jak je to u mě a mých kolegů, řekl bych... no, je to takhle. Není to jen jedna celebrita, kterou bych tam chtěl vtáhnout, ne ne ne, já bych je tam vtáhl všech a ti všichni, o kterých mluvím, jsou Avengers. Vtáhl bych je tam všechny, všichni z nich potřebují nakopat prd*l. Protože to je DC, baby! Tak my to děláme, Black Adam."

Zřejmě je to ale míněno s nadhledem, herec se asi příliš vžil do role Black Adama, který je známý tím, že má hodně velké ego. Rock ho asi také nemá úplně malé, ale předpokládám, že tohle nemyslel úplně vážně, ale spíše jako přátelské rýpnutí.

Film Jumanji: Vítejte v džungli! má premiéru 21. prosince tohoto roku.


Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat