A je ruka v rukávu, Marvelu se vracejí práva na X-Meny, Wolverina, Fantastickou čtyřku i Deadpoola

Je to oficiální.

V poslední době se Disney hodně intenzivně snažil zakoupit společnost 21st Century Fox (zkráceně Fox), ale nejdříve se nezdálo, že by to mělo vyjít. Disney se ale nevzdal a aktuálně bylo oznámeno, že by Disney měl získat Fox za zhruba 1,14 biliony korun. 

Pokud bude obchod schválen ze strany úřadů, pak Marvel dostane zpět práva na postavy/týmy jako jsou Wolverine, Deadpool, X-Meni, Fantastická čtyřka a další.

Marvel je totiž součástí Disneyho (a co dnes není, že), tím pádem by po zakoupení Foxu mohl Marvel znovu nakládat s výše zmíněnými postavami a týmy. 

Otázkou je, zda je to dobře nebo špatně. Disney je prorodinně orientovaná společnost a těžko říct, jak naloží s Wolverinem nebo Deadpoolem, kteří jsou hodně drsnou podívanou, na kterou své pětileté sourozence rozhodně nevezmete. 

Na druhou stranu, například v případě komiksových seriálů, které vznikají pro Netflix (ve spolupráci s Marvelem) Disneymu nevadilo, že jsou hodně drsné a krvavé, takže snad se nebude snažit zjemnit ani Deadpoola nebo Wolverina.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat