Zrada, jeden z nejvýraznějších marvelovských tvůrců odešel k DC

Který?

Marvel a DC nejsou na rozdíl od mnoha jejich fanoušků ve sporu. Vlastně se občas nebojí navzájem se pochválit. Nicméně, následující zpráva asi jejich dobrým vztahům nepomůže.

Marvel opouští jeden z jeho nejvýznačnějších tvůrců Brian Michael Bendis, který nějakých 15 let pracoval jako autor marvelovských komiksů, výrazně ovlivnil postavu Spider-Mana, tým Avengers a je tvůrcem Jessicy Jones.

Za svou práci pro Marvel obdržel hromadu ocenění, ale očividně měl chuť na změnu (nebo mu konkurence nabídla neodolatelnou částku) a DC tak na svém Twitteru oznámilo:

"Jsme naprosto nadšení, že můžeme přivítat Briana Michaela Bendise v naší DC rodině a jde o dohodu, která je na několik let... Je jedním z nejvýznačnějších autorů v branži, vytvořil mnoho nezapomenutelných příběhů, ať už byl kdekoliv a nemůžeme se dočkat toho, co má v plánu pro universum DC."

DC se povedl velmi dobrý úlovek. Brian opravdu patří k nejvýraznějším tvůrcům v komiksovém průmyslu a není pochyb o tom, že i pro DC odvede výtečnou práci.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat