Wonder Woman byla prvním krokem správným směrem, prohlásil představitel Supermana

Henry Cavill také chválí Wonder Woman.

Většina filmů od DC se nesetkala s tak kladným přijetím, jak asi společnosti Warner Bros. a DC doufaly.

Čest filmovému universu DC zachránila především Wonder Woman (2017), která sbírá nadšené ovace a miliony a miliony dolarů po celém světě.

A podle představitele Supermana Henryho Cavilla to byl krok správným směrem:

"Zrovna teď mám dojem, že šlo o správné chyby, které byly udělány a nebyly podbízivé a můžeme začít vyprávět příběhy způsobem, kterým potřebují být odvyprávěny. Je ještě lepší poučit se z omylů a stylistických chyb správným způsobem, protože díky tomu to působí silněji. Wonder Woman je prvním krokem správným směrem. Myslím, že je to skvělá doba pro ženy. Je to skvělé zasazení s ohledem na aktuální společenskou politiku, potřebujeme to, chceme tuhle perspektivu a Wonder Woman udeřila ve správnou dobu a stala se fenomenálním úspěchem, což je fantastické. Každý úspěch v superhrdinském universu, speciálně v DC universu, je skvělý, protože chci pokračovat ve vyprávění příběhů Supermana a sobecky řečeno, tohle hraje do karet i mně."

Bohužel to zatím nevypadá, že bychom se v blízké budoucnosti dočkali Muže z oceli 2. Ovšem, Supermana uvidíme alespoň v Justice League. I když těžko říct, jak velkou roli bude ve filmu mít.

To se dozvíme už 16. listopadu.
Zdroj: The Rake
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat