U DC padají hlavy kvůli sexuálnímu obtěžování. Schytal to tvůrce komiksů, producent Arrowa i filmař u Wonder Woman 2

Šílenství nejen v Hollywoodu.

Showbyznysem otřásá jeden skandál za druhým. Ukazuje se, že mnoho vysoce postavených mužů zneužívalo své moci a sexuálně obtěžovali ženy i muže. Ale očividně se lidé přestali bát o tom mluvit a skoro každý den se objeví další jméno někoho, kdo se měl sexuálních útoků dopouštět. 

A nejen ve filmovém a televizním světě, ale také v komiksovém. Konkrétně byl ze sexuálního obtěžování obviněn editor Eddie Berganza, který pracuje pro DC. 

Společnost se k tomu vyjádřila následovně:

"DC Entertainment okamžitě zbavilo funkce pana Berganzu a zbavilo ho jeho pracovních povinností jako editora v DC Comics. Bude následovat okamžité ale také pečlivé zvážení toho, jaké budou další kroky spojené s obviněním proti jeho osobě a obavami ze strany našich talentů, zaměstnanců a fanoušků. DC pokračuje v intenzivní snaze vytvářet bezpečného pracovní prostředí pro naše zaměstnance a všechny, kteří jsou zapojeni do tvorby našich komiksů."

Mimochodem, Berganza není jediným člověkem, který pracuje na projektech od DC a je spojován se sexuálním obtěžováním. Producent seriálů Supergirl, Arrow, Legends of Tomorrow a Flash Andrew Kreisberg byl patnácti ženami a čtyřmi muži také nařčen, že se podobných útoků dopouštěl.

I Kreisberg byl suspendován do doby, než bude vyšetřeno, co se skutečně stalo.

A tím se nekončí. Gal Gadot (Wonder Woman) údajně požádala společnost Warner Bros., aby ukončila spolupráci s Brettem Ratnerem a jeho produkční společností RatPac-Dune Entertainment. Ratner a Rat-Pac Dune se měli podílet na Wonder Woman 2, ale podle určitých zdrojů je Gal Gadot proti. 

Důvodem je to, že měl Ratner údajně šikanovat herečku Ellen Page během natáčení X-Men: Poslední vzdor (2006) a to kvůli její sexuální orientaci.

Pánové si zřejmě mysleli, že díky jejich postavení (není to dvojsmysl) jim projde vše. Ale očividně se zmýlili.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat