Sólovka Batmana nebude rebootem, naváže na Justice League. A Affleck se pravděpodobně jako Batman nevrátí, tvrdí spekulace

Že by?

Situace kolem sólovky Batmana je dost zmatená. Změnil se režisér, zápletka a dokonce se spekuluje o tom, že by Ben Affleck nemusel hrát hlavní roli.

A tak fandové přemýšlejí, jak to s filmem vlastně bude. Často zaznívá, že bychom se mohli dočkat rebootu s novým představitelem (mluví se o Jakeovi Gyllenhaalovi).

Ovšem redaktor serveru Latino Review  Mario Francisco-Robles tvrdí, že podle jeho informací nebude film The Batman ani rebootem, ani prequelem (nebude zasazen před dosavadní filmy), ovšem naváže na Justice League (recenze).

SOUVISEJÍCÍ: JAK BY JAKE GYLLENHAAL VYPADAL JAKO BATMAN?

"The Batman nebude prequelem nebo rebotem. Je to Batman z Justice League, Jakeovi Gyllenhaalovi bude téměř 40, až bude mít The Batman premiéru. Batman bude stále působit dvacet let, ale jeho věku nebude věnováno tolik pozornosti."

A minimálně podle redaktora se zdá, že Jake je opravdu horkým favoritem na roli Batmana:

"Informace o jeho obsazení bude pravděpodobně potvrzena, protože se Affleck s největší pravděpodobností nevrátí. V posledních několika týdnech bylo jasnější a jasnější, že se chce role vzdát. Je to škoda. Myslím si, že právě proto uniká více informací o Gyllenhaalovi."

Zatím se ale k těmto informacím DC a Warner Bros. nevyjádřily, takže jde stále jen a pouze o spekulace. I když začínají znít docela pravděpodobně.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat